Spelingarme motorreductoren

Spelingarme motorreductoren

Met de direct op de reductor geflensde motor biedt de STÖBER modulaire motorreductor compacte aandrijfeenheden voor een breed scala aan toepassingen.Vanwege de lage massatraagheid zijn zeer dynamische en energie-efficiënte toepassingen mogelijk.

Met de geïntegreerde en toch modulaire combinatie, levert Stöber zeer compacte en torsiestijve motorreductoren. Het weglaten van de motoradapter verhoogt de vermogensdichtheid gemiddeld met 65%!

Producten in deze categorie

Servomotorreductoren

Het uitgebreide gamma van planetaire, haakse, coaxiale en vlakke synchrone servomotorreductoren, staat garant voor zeer precieze en betrouwbare oplossingen voor kritieke assen. Zeer dynamische en compacte aandrijfunit bestaande uit EZ-motor en reductor.

Lean-motorreductoren

De Lean-motorreductoren bieden met hun uitgebreide selectie van haakse, coaxiale en vlakke reductoren een kosten- en energieefficiënte oplossing voor de machinebouw. Compacte en robuuste aandrijfeenheid bestaande uit Lean motor en reductor.

De STÖBER productconfigurator

De nieuwe STÖBER product-configurator is een zeer moderne en gebruiksvriendelijke online-tool voor het creëren van individuele aandrijfoplossingen. De gebruiker kan intuïtief navigeren en in real time, snel en met slechts enkele klikken een eigen oplossing ontwerpen. Hiervoor beschikt men over verschillende filters en vergelijkingsmogelijkheden. 2D-tekeningen, 3D-modellen of technische fiches worden onmiddellijk ter beschikking gesteld en kunnen eenvoudig worden gedownload. De uiteindelijke selectie kan ook worden bewaard voor later gebruik en zelfs gedeeld worden met anderen.