Servoreductoren

Servoreductoren

STÖBER biedt u een groot gamma van coaxiale, vlakke en haakse reductoren aan voor de meest verschillende toepassingen. De motoradaptoren laten toe om alle types elektromotoren te monteren op de reductor.

Producten in deze categorie

Servoreductoren

Met verschillende coaxiale, vlakke en haakse vertragingskasten kan STÖBER zich zeer goed aanpassen aan een heel breed scala aan servotaken. Het motorbevestigingssysteem maakt bevestiging aan alle commercieel verkrijgbare servomotoren mogelijk. Optioneel kunnen de reductoren worden uitgerust met een ServoStop-motoradapter met geïntegreerde rem.

Servoreductoren met rem

De STÖBER servoreductoren kunnen worden uitgerust met een ServoStop-motoradapter met geïntegreerde rem. Dit voorkomt op betrouwbare wijze het ongewenst zakken van door zwaartekracht belaste assen, zelfs wanneer de motor is gedemonteerd. Het motorbevestigingssysteem maakt bevestiging aan alle commercieel verkrijgbare servomotoren mogelijk.

Tandheugelaandrijvingen

Innovatief systeemconcept voor tandheugelaandrijvingen in de toepassingsgebieden werktuigmachines, automatisering en robotica. Een speciaal designaccent is de ZTRS-versie. De vast gemonteerde steunlagerklok laat voor de eerste maal toe om in een tandheugelaandrijving volledig gebruik te maken van het beschikbare draaimoment van de reductor. Dit zorgt dus ook voor een optimalisatie van de volumeprestaties en de stijfheid. De nieuwe ZV-reductoren zijn voornamelijk ontworpen voor tandheugelsystemen in automatisering en robotica.

Schakelbare reductoren

Ideaal voor gebruik in hoofdspilaandrijvingen van gereedschapsmachines. Snelle overschakeling tussen hoge snelheden voor fijne bewerking en hoog koppel voor zware verspaning. Verkrijgbaar met uitgaande as en met uitgaande flens.

Industriële aandrijvingen

Het standaardprogramma van industriële tandwielkasten bestaat uit 3 series. Alle transmissies worden gekenmerkt door hun robuuste, lekvrije constructie en hun stille werking. Normmotoren of roestvrijstalen motoren volgens IEC en NEMA-C kunnen via een motoradapter worden gemonteerd.

De STÖBER productconfigurator

De nieuwe STÖBER productconfigurator is een gebruiksvriendelijk hulpmiddel voor het creëren van individuele aandrijfoplossingen. Dankzij deze moderne en gebruiksvriendelijke online tool kan de gebruiker intuïtief navigeren en in real time, snel en met slechts enkele klikken zijn eigen oplossing ontwerpen. Hiervoor beschikt de gebruiker over verschillende filters en vergelijkingsmogelijkheden. Hij kan dan 2D-tekeningen, 3D-modellen of technische fiches downloaden voor de geselecteerde producten. De uiteindelijke selectie kan ook worden opgeslagen voor later gebruik en worden gedeeld met anderen.