Servoreductoren

Spelingarme servoreductoren

STÖBER biedt u een groot gamma van planetaire, coaxiale, vlakke en haakse reductoren aan voor de meest verschillende toepassingen. De motoradaptoren laten toe om alle types elektromotoren te monteren op de reductor.

Producten in deze categorie

Servoreductoren

Met verschillende planetaire, coaxiale, vlakke en haakse reductiekasten kan STÖBER zich zeer goed aanpassen aan een heel breed scala van servotaken. Het motorbevestigingssysteem maakt bevestiging aan alle commercieel verkrijgbare servomotoren mogelijk.

Servoreductoren met rem

De STÖBER servoreductoren kunnen worden uitgerust met een ServoStop-motoradapter met geïntegreerde rem. Dit voorkomt op betrouwbare wijze het ongewenst zakken van door zwaartekracht belaste assen, zelfs wanneer de motor is gedemonteerd. Het motorbevestigingssysteem maakt bevestiging aan alle commercieel verkrijgbare servomotoren mogelijk.

Tandheugelaandrijvingen

Het gamma rack and pinion aandrijvingen van Stöber omvat een uitgebreide reeks oplossingen voor lineaire bewegingen. De verschillende types pinions integreren perfect met de reductiekasten van Stöber en leveren zo een kant-en-klare oplossing.

Industriële aandrijvingen

Het standaardprogramma van industriële tandwielkasten bestaat uit 3 series. Alle transmissies worden gekenmerkt door hun robuuste, lekvrije constructie en hun stille werking. Normmotoren of roestvrijstalen motoren volgens IEC en NEMA-C kunnen via een motoradapter worden gemonteerd.

De STÖBER productconfigurator

De nieuwe STÖBER product-configurator is een zeer moderne en gebruiksvriendelijke online-tool voor het creëren van individuele aandrijfoplossingen. De gebruiker kan intuïtief navigeren en in real time, snel en met slechts enkele klikken een eigen oplossing ontwerpen. Hiervoor beschikt men over verschillende filters en vergelijkingsmogelijkheden. 2D-tekeningen, 3D-modellen of technische fiches worden onmiddellijk ter beschikking gesteld en kunnen eenvoudig worden gedownload. De uiteindelijke selectie kan ook worden bewaard voor later gebruik en zelfs gedeeld worden met anderen.