Over ons

Over ons

Oplossingen op maat, team spirit en kwaliteit, daar gaan wij voor. Sinds 1994 is VDP Automation actief in de wereld van de nauwkeurige en gesofisticeerde bewegingen. Wij verdelen vandaag drie Duitse topmerken die alle drie een uitgebreid pakket topproducten in hun gamma hebben. Berekeningen worden door ons gedaan, indien nodig uiteraard in nauwe samenwerking met de fabrikanten. Programmatie en opstart van automatiseringsprojecten doen wij in nauwe samenwerking met onze specialisten van onze zusterfirma E2S.

Onze aanpak

Wij berekenen uw toepassing

VDP Automation berekent voor u elke toepassing. Indien gewenst stellen wij samen met u een lastenboek op. Op basis van zo een lastenboek berekenen wij uw toepassing en zoeken wij naar de beste mechanische en elektrische oplossing. Onze brede kennis van aandrijftechniek zorgt ervoor dat wij heel diep kunnen meedenken in uw toepassing.

E2S, onze automatiseringspartner

E2S, een dynamisch bedrijf met een concrete focus op één doel: uw machine elektrisch up & running houden. Gebruikmakend van de nieuwste technologieën, een continue opbouw van kennis en open communicatie zorgt E²S ervoor dat machinestilstanden tot een minimum worden beperkt. Met meer dan 25 jaar ervaring uit oudere dozen en jong geweld staat E2S steeds voor u paraat.

VDP Industries, onze STÖBER Service Partner

VDP Industries staat voor fullservice onderhoud en herstellingen aan elektromotoren, industriële aandrijvingen en pompen. VDP Industries is reeds vele jaren erkend STÖBER Service Partner. VDP Industries beschikt ook over een 24 uren service, 7 dagen op 7.

PM Solutions, onze partner voor predictief onderhoud

Trillingsmetingen, ultrasoon-metingen, olieanalyses, meten van vervormingen van mechanische constructies op productiemachines, dat zijn de actieterreinen van PM Solutions.

VDP Automation staat voor…

Kwaliteit

Kwaliteit zit in ons DNA, hierover maken we geen compromissen. Kwaliteit is op alle niveaus belangrijk: wij werken enkel met leveranciers die aan kwaliteit evenveel belang hechten als wij, de kwaliteit van onze dienstverlening houden wij heel nauwlettend in het oog.

Oplossingen op maat

Uw ideeën omzetten naar een technisch én economisch goede oplossing, dat is waar we voor gaan. Een heel mooi en homogeen productengamma en een pak ervaring zijn de juiste ingrediënten om te zorgen voor op uw maat gemaakte hoogwaardige aandrijf- en automatiseringsoplossingen.

Team spirit

Als familiebedrijf hechten wij in de omgang met onze medewerkers, klanten en partners veel belang aan nauwe relaties en vertrouwen . Wij gaan voor het welzijn van onze medewerkers, identificeren ons met de verwachtingen van onze klanten en zetten ons in dat dit resulteert in wederzijds succes.

Onze waarden

Passie

We zijn gedreven, positief en willen vooruit. We werken met goesting en zetten ons maximaal in om bij te leren en oplossingen te vinden.

Collegialiteit

We werken samen in wederzijds vertrouwen. Onze diverse talenten gebruiken we om elkaar aan te vullen en te versterken.

Oprechtheid

We gaan eerlijk en respectvol met elkaar om. We kunnen met een gerust gemoed en in alle openheid feedback ontvangen en geven.

Ownership

We zijn betrokken en nemen onze verantwoordelijkheid. We denken vooruit en nemen initiatief.