Elektronica

Elektronica

Aanvullend op de nieuwe SI6 aandrijfcontroller biedt STÖBER nu vijf series aandrijvingscontrollers met verschillende prestatieprofielen. Alle apparaten zijn geoptimaliseerd voor de aansturing van STÖBER-aandrijvingen.

Producten in deze categorie

Motoraansturingen

Flexibele aandrijftechniek. STÖBER biedt met de 6de generatie servodrives flexibele aandrijftechniek in een omvangrijk modulair software- en hardwaresysteem. Iedere drive heeft zijn eigen specifieke features waardoor voor elke toepassing de optimale drive te selecteren valt. Als competente partner helpen wij u graag bij de keuze, het ontwerp, de configuratie en de inbedrijfname van uw aandrijfoplossing.

Software

Software ontwikkeld vanuit de praktijkervaring. De verscheidenheid aan aandrijftoepassingen is grenzeloos. De meeste toepassingen bestaan echter uit typische basisfuncties zoals positioneerbesturing, wikkelbesturing, draaischakelfunctie of synchroonbesturing. De STÖBER inbedrijfstellingssoftware en de andere hier aangeboden softwaremodules en programma’s kenmerken zich door de nabijheid van de toepassing en de feilloze bediening van de dagelijkse functies.

Kabels

Voorgemonteerde kabels klaar voor aansluiting. De kwaliteit van de kabelverbinding tussen motor en regelaar beïnvloedt de functionele betrouwbaarheid en stabiliteit van een aandrijfsysteem. Door het gebruik van de aanbevolen kabels kan het geoptimaliseerde, elektrisch robuuste samenspel van deze componenten worden gegarandeerd.

Toebehoren

Een omvangrijk accessoire programma rondt de elektronische wereld van STÖBER af met een uitgebreid assortiment accessoires.