Elektronica

Elektronica

Aanvullend op de nieuwe SI6 aandrijfcontroller biedt STÖBER nu vijf series aandrijvingscontrollers met verschillende prestatieprofielen. Daarnaast is er de nieuwe Motion Controller MC6. Alle apparaten zijn geoptimaliseerd voor de aansturing van STÖBER-aandrijvingen.

Producten in deze categorie

Motion Controllers

Motion control componenten voor de programmeer- en besturingssoftware CODESYS. Met de Motion Controller MC6, gecombineerd met de regelaars SD6 en SI6, biedt STÖBER de perfecte combinatie van regel- en aandrijftechniek in een modulair software- en hardwaresysteem. Het synergiepotentieel van deze geïntegreerde systeemlogica biedt vele optimalisatiemogelijkheden voor automatisering en robotica toepassingen. Zeer complexe en snelle bewegingen kunnen snel en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Motoraansturingen

Flexibele aandrijftechniek. STÖBER biedt met de serie aandrijfregelaars flexibele aandrijftechniek in een omvangrijk modulair software- en hardwaresysteem. Als uw competente partner helpen wij u graag bij de keuze, het ontwerp, de configuratie en de inbedrijfstelling van uw aandrijfoplossing.

Software

Software ontwikkeld vanuit de praktijkervaring. De verscheidenheid aan aandrijftoepassingen is grenzeloos. De meeste toepassingen bestaan echter uit typische basisfuncties zoals positioneerbesturing, wikkelbesturing, draaischakelfunctie of synchroonbesturing. De STÖBER inbedrijfstellingssoftware en de andere hier aangeboden softwaremodules en programma’s kenmerken zich door de nabijheid van de toepassing en de feilloze bediening van de dagelijkse functies.

Kabels

Voorgemonteerde kabels klaar voor aansluiting. De kwaliteit van de kabelverbinding tussen motor en regelaar beïnvloedt de functionele betrouwbaarheid en stabiliteit van een systeemas. Door het gebruik van de aanbevolen kabels kan het geoptimaliseerde, elektrisch robuuste samenspel van deze componenten worden gegarandeerd. Het opvolgen van deze aanbeveling heeft ook gevolgen voor eventuele garantieclaims.

Toebehoren

Een omvangrijk accessoireprogramma rondt de elektronische wereld van STÖBER af met een uitgebreid assortiment accessoires.