Servomotorreductoren

Servomotorreductoren

Met de direct aangeflenste motor biedt de STÖBER modulaire motorreductor compacte aandrijfeenheden voor een breed scala aan toepassingen.Vanwege de lage massatraagheid zijn zeer dynamische en energie-efficiënte toepassingen mogelijk.

Producten in deze categorie

Servomotorreductoren

De synchrone servomotorreductoren, met hun uitgebreide selectie van haakse, coaxiale en vlakke reductoren, bieden de beste omstandigheden voor geoptimaliseerde servo-assen. Zeer dynamische en compacte aandrijfunit bestaande uit EZ-motor en reductor.

Lean-motorreductoren

De Lean-motorreductoren bieden met hun uitgebreide selectie van haakse, coaxiale en vlakke reductoren de beste omstandigheden voor energie-efficiënte automatiseringsprojecten. Compacte en robuuste aandrijfeenheid bestaande uit Lean motor en reductor.

De STÖBER productconfigurator

De nieuwe STÖBER productconfigurator is een gebruiksvriendelijk hulpmiddel voor het creëren van individuele aandrijfoplossingen. Dankzij deze moderne en gebruiksvriendelijke online tool kan de gebruiker intuïtief navigeren en in real time, snel en met slechts enkele klikken zijn eigen oplossing ontwerpen. Hiervoor beschikt de gebruiker over verschillende filters en vergelijkingsmogelijkheden. Hij kan dan 2D-tekeningen, 3D-modellen of technische fiches downloaden voor de geselecteerde producten. De uiteindelijke selectie kan ook worden opgeslagen voor later gebruik en worden gedeeld met anderen.