Servomotoren

Servomotoren

STÖBER servomotoren zijn modulair opgebouwd waardoor zij perfect aangepast kunnen worden aan elke toepassing.

Producten in deze categorie

Synchrone servomotoren

Met de synchrone servomotoren EZ-servomotoren biedt Stöber hoogwaardige en betrouwbare servomotoren aan die in talloze sectoren de steunpilaar van de machine vormen. De stator- en rotorcomponenten zijn energetisch optimaal ontworpen voor een extreem lage koppelrimpel en een hoge vermogensdichtheid.

Lean-motoren

Is een asynchrone motor te groot voor uw toepassing en niet efficiënt genoeg? Of bent u op zoek naar een goedkoop en robuust alternatief voor een servomotor? STÖBER heeft een nieuwe motorklasse op de markt gebracht op basis van het “Bridge the Gap”-principe: de encoderloze Lean-motoren zijn sterk en robuust zoals asynchrone aandrijvingen, en nauwkeurig en compact zoals servomotoren. De motoren worden bijvoorbeeld gebruikt voor automatiseringstaken in zware productieomgevingen.

De STÖBER productconfigurator

De nieuwe STÖBER product-configurator is een zeer moderne en gebruiksvriendelijke online-tool voor het creëren van individuele aandrijfoplossingen. De gebruiker kan intuïtief navigeren en in real time, snel en met slechts enkele klikken een eigen oplossing ontwerpen. Hiervoor beschikt men over verschillende filters en vergelijkingsmogelijkheden. 2D-tekeningen, 3D-modellen of technische fiches worden onmiddellijk ter beschikking gesteld en kunnen eenvoudig worden gedownload. De uiteindelijke selectie kan ook worden bewaard voor later gebruik en zelfs gedeeld worden met anderen.